2 mysbilder.
.
Den här söndagen har varit superskön. Frukost med Olle, långprommis med en Philip och Wixie, varit ute i solen, tagit en ännu längre prommis med Josse på 12km, ätit supergod kvällsmat och nu dör jag lite i soffan.
.
Klockan är ju halv elva, men egentligen är den ju bara halv tio. Spelar väl i och för sig ingen roll för mig, för jag var trött halv nio. Jävla pensionär man är.
Olle sov hos mig inatt och så verkligen tvingade jag upp honom vid halv tio. Jag tyckte jag lät honom sova länge då. Jag sjöng jättehögt, drog av honom täcket, skickade Wixie att slicka honom i ansiktet och sånt där kul när man är nyvaken. Sen gjorde jag faktiskt frukost åt honom också. Det roliga var dock att jag tyckte jag var snäll och duktig som lät honom sova till halv tio (när jag liksom varit vaken sen åtta), när jag i själva verket släpat upp min MORGONTRÖTTASTE lillebror klockan halv nio. 1-0 till mig kan man väl säga. 
.
Nu ska jag knocka kudden (som Wixie redan sover på). Peace!
 
När jag sov hos mamma i torsdags.
.
GLAD PÅSK!
Igår var det långfredag och kände redan då att jag ätit färdigt för hela jävla långhelgen. Fan vad mätt jag var! Har nog tuggat på något konstant sen jag slutade jobbet i torsdagskväll. MUMS!
Strax ska jag släpa min röv till gymmet, för bokstavligt talat, efter gårdagens rumppass så lär jag släpa röven. Den kommer inte röra sig själv. Idag väntar 90 minuter kondition på mig. Sen väntar ännu mer mat. 
MAAAAAAT.
.
Nu ska jag äta upp mitt påskägg. Ja, klockan 10 på morgonen. Nej, det är inte så gott med godis på morgonen. Men ja, jag äter det ändå. Peace!
 
.
Fan, jävla massa motgångar denna vecka, haha. 
Ont som satan i en svullen stortå, som troligtvis är en överansträngd led. Skavsår stora som femkronor som gör att jag knappt kan gå. Och sen självklart. Det värsta. Mina knän säger ifrån. Har känt ganska länge att dom känns ostabila, men igår kände jag det ordentligt. Det känns ungefär som att jag inte har nått stöd eller motstånd i dom. Gör ont att stödja på dom. Och vad behöver man då? Vila och rehabträna dom. Är jag bra på att vila? Svar nej
.
Snart är det dags för jobb. 12:18-18:00. Sen är det påskledigt i 4 sköna dagar. Hoppas bara att vädret håller sig såhär fint. Jag har nämligen massa planer för helgen. Glad påsk på er. Även om inlägget blev waaaay to tråkigt, haha.