• if it doesn't challenge you, it doesn't change you
 
Idag blev det kondition på gymmet. Känns som att jag har pausat biceps/triceps-passen på torsdagar för kondition istället. Känns som att det är mer aktuellt att slänga in 60-90 minuter kondition ett pass istället. Sen råkar ju biceps/triceps-passen vara dom som jag ogillar mest. Hoppsan. Imorgon blir det axlar/bröst + 45 minuter kondition. 
Jag kände idag att efter att jag lagt till 45 minuter kondition efter varje pass, så blir torsdagspassen med ren kondition mycket lättare, konditionen är äntligen på väg tillbaka! Tack för det!
 
Ett ynka pass kvar till helg! Imorgon blir det rödvin, såklart, och käk. Jag måste säga detta nu, men alltså jag tror fan jag GILLAR rödvin. Och vitt vin. Alltså verkligen GILLAR. Det tar inte lång tid att tömma en flaska, haha. 
På lördag blir det gym & pizza, bra kombo. Satan, så bra kombo. •
Gårdagens benpass • 
 
Igår blev det ett ben & rumppass, som vanligt på tisdagar. Och 45 minuter intervaller
Det känns idag kan man säga. Och idag är det vilodag. Snacka om att man tog vilodag också. 17:50 klev man upp ur sängen. Haha, dålig karaktär man har. 
Har precis slängt i mig en macka till frukost och en cola zero. Tänkte väl ta och vakna till lite innan det är dags för jobb iallafall. 
 
Helgen som var, var helt fantastiskt bra! 
Fredagen med tjejerna var superkul, vi hamnade tillslut på Lassemaja och dansade tills fötterna värkte.
På lördagen blev det Örebro med ett gäng Thailandssugna killar. Kom hem med en ny Ganttröja, 2 Gynning-vinglas och smink från Make Up Store
När vi kom hem blev det en powernap på 2 timmar, innan vi drog hem till Emelie & Martin för Rödvin- (öl och grogg) & spelkväll. Så mycket som vi garvade alltså. 
Vi spelade 'Alias', som gick ut på att beskriva ord för sin partner utan att använda ordet. Och när vi efter 3:e rundan och en flaska rödvin kom till VILDA KORTEN, då kunde ingen sluta skratta åt varandra. Shit vad roligt det var. •