Lika slapp som min kväll är, är jag och tar bilder från weheartit ikväll.
.
Jag och Philip har legat i soffan hela eftermiddagen. Började dagen med ett gympass och sen var det soffan som kallade. Vi har ätit oxfilé och sen skulle vi göra kladdkaka, men ingen av oss var sugna eller hade orken, så vi gjorde en (haha..) fruktsallad på vindruvor, kiwi och jordgubbar istället. Nu har vi precis ätit upp och undrar om vi verkligen kommer kunna hållas till 00:00. Jag tvivlar, men med 1,5 liter Cola Zero så kan det nog gå.
.
Jaha, nyårslöften då? Jag har aldrig några. Jag tror inte på att "på måndag ska jag börja" eller "mitt nyårslöfte är..". Man tar sig alltid vatten över huvudet och om man vill börja med nått så ska man göra det en gång. Det finns inget "jag börjar på måndag".
.
Men detta 2012 så tänkte jag starta upp med Thailand och sen tänkte jag fortsätta min träning precis som den är. Det är det enda.
.
Note: Philip, jag älskar dig. Och om du har tur så ska jag älska dig hela 2012 också, men då ska du vara jäkligt snäll och massera mig varje eller åtminstone varannan kväll.
Nejdå, jag kommer älska dig ändå. Vi fårväl kyssas på tolvslaget för 5:e året i rad nu då. ;)
♥ mitt fina fina fina nya linne, bara älskar det till tusen.
♥♥♥
.
Näst sista dagen på detta år. Spännande.
Nu har jag kommit hem från pappa. Var där en sväng och gjorde fruktsallad och mumsade det. Blev vilodag från gymmet idag btw, men blev lite rastlös så jag drog med pappa ut på en kort promenad. Längtar redan tills imorgon då jag ska inviga mina nya låtar på spellistan när jag löper.
Nu står iallafall magen åt fyra olika hörn. Är så jäkla mätt.
.
Idag var jag och Philip in till Örebro och fixade det sista till Thailand. Växlade lite pengar, köpte lite nödvändigt (typ ett supersnyggt linne som ni ska få se sen, ja, jag sa ju det, nödvändigt!) och käkade på Paco's. Supergooott. Nu är han och spelar innebandymatch och jag ska kolla på några Elsas värld-avsnitt som jag missat.
.
Peace!