• Lite instabilder från sist jag uppdaterade! •
 
Jaha, vad har hänt sen sist? 
London med mitt hjärta, träningssvackan är borta, underbara slappkvällar på vår fina balkong och allmänt chilliga dagar. Livet leker verkligen just nu. 
Imorse räknade jag ut att jag endast jobbar EN fullvecka innan semestern. Och det är bara 5 veckor kvar till en 6 veckors lång semester.
 
Mycket sköna planer har jag just nu. Kolmården med fina vänner, Krakow/Auschwitz med pappa och mina börder i slutet av juni och en resa med världens bästa kille. Känns väl inte jättetråkigt. Kan hända att det blir en liten Sverigetripp inplanerad också. Kan inte annat än att njuta, peace!
SAMBOS
 
Javisst! Idag har vi varit sambos på riktigt i en vecka och ingen kunde vara gladare än jag.
Lätt är rätt & rätt är lätt.
 
Igår fyllde Mathias 25 år och det firades med supergoda kakor och tårta som hans syster fixat. Magen stod åt alla håll när jag skulle sova.
Nu är det äntligen fredag och det firas med att ett glas vin och att packa. För imorgon så åker vi till London i 4 dagar och kollar på fotboll. Tottenham - Aston Villa. Min födelsedagspresent till den där godingen som jag så lyckligt får spendera min tid med. Det är han värd!
 
Så med allting fixat inför resan så kan jag slappna av med ett glas vin och bara invänta allt. Imorgon 14:50 lyfter vi. •