Godmorgon! 4 slöa tjejer har precis vaknat i Tess lilla 1:a. Jag o Tess i sängen o Carro o Lollo i bäddsoffan. Fan här vill jag stanna tills jag dör!
Igår när vi kom fram så drog jag o tess och fixade våra naglar som vi hade tid för (bild kommer). Så nu kan jag varken smsa eller öppna colaburkar igen. Awesome!
Idag väntar shopping, lunch med Paula på stan o gos. Uppdaterar senare, nu ska jag sova 10 min till. Peace!

Sadness comes from happiness.
.
Denna dag har bestått av träning, simning och oxfilé. Nu multitaskar jag med att packa, lyssna på musik, kolla film och samtala. Och såklart trycka godis. Det är ju fredag. Jag och Philip har spenderat halva dagen på gymmet idag. Så nu är jag helt slut i kroppen.
.
Igår så hängde jag och Carro i Örebro och jag impulsköpte en tv och nya löparskor. Och självklart lite annat kul som en ögonskugga från Make Up Store, ett linne från carlings, en volymtång, mascara och ögonbrynspenna. Sa jag förresten att jag var arbetslös? MÅSTE SLUTA HANDLA! Men en tv behöver man ju iallafall i en lägenhet. Och mina löparskor har jag haft i 1,5 år och då får man faktiskt byta. Så äntligen får jag ha mina gamla älskade löparskor som vardagsskor. LOVE. 
.
Efter det så kom Ellen hem till mig och vi käkade sallad från Bellas och sen gjorde vi oss en ASSTOR fruktsallad med grädde och kollade på One Tree Hill och snackade skit. Så bra tjej!
.
Imorgon klockan 11 går Carros bil till Stockholm med 5 taggade tjejer för att fira nyår. JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR!!!!!! Det ska bli så jävla roligt. Så jag försöker packa. Försöker komma ihåg allting jag måste ha med mig. Men jag glömmer ju hälften. Och sen har jag ingen väska som är stor nog. Men det får gå ändå. LÄNGTAR!.
Innan vi drar imorgon så ska jag träna. Så klockan 8 imorgon ringer mitt alarm. Kul.
Peace!