Som ni kanske vet så är jag inte den pyssligaste människan i världen, MEN (!) jag knåpade igår ihop detta örhänge. Sanningen var väl snarare den att jag hittade den snygga nyckeln inne på Panduro och tyckte det skulle varit jäkligt snyggt som ett örhänge, sagt och gjort, så blev det ett örhänge. (Inte det svåraste kanske..)

Syns det att jag sovit ca 1½ timme inatt? Tacka vet jag smink (om det nu inte syns alltså). Jag vet inte riktigt varför jag sov så dåligt. Philip åkte till jobbet pga jour, jag drömde mardrömmar, kollade till lillen, ja ni vet. Jag är ju jäkligt mörkrädd och sånt. Så ja, någon övertid blev det icke imorse klockan sex, det pallade inte min hjärna, men det tar vi igen nästa vecka.

Igår var far och jag in till Örebro och shoppade loss. NOT. Det som följde med mig hem var ett 3-pack undies (hoppas ni skriver ner detta nu..) och pysslet till örhänget. MEN (!) vi käkade jäkligt god mat måste jag berätta. Jag käkade kycklingflié med ris och Tzatziki och far käkade kycklingwok med nudlar. Yummie sa det i magen.

Jaja, så här sitter jag helt osoven och är jäkligt sugen på bio. Är jäkligt sugen på frukost med, men tänkte vänta tills min kära stiger upp. Jag kollar på Nikelodeon, varför är barnprogram fortfarande bra när man är snart 20 år? Kan någon berätta det för mig?

890628, i love u♥

(Bilden är sen i somras men jag tycker om det väldigt mycket)
JA, jag ska ge mig med alla listor. MENNNN, jag har hittat en lista som ska trigga igång fotograferandet igen!
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: En hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Tema "blått"
Dag 25: Mat
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Vi provar väl.