[Känner att det är dags att invida dessa vita, nya Converse som jag köpte i London i höstas.]

Spelar Anna Ternheim - Shoreline på repeat och minns högstadiet. Bra fin låt, visst?
Om jag fick göra om högstadiet skulle jag absolut göra det, en mysig tid. Eller så är det bara så att tiden verkar mysig just nu, för att man saknar det lite grann, men när man var där och upplevde den så var den lika mycket pest och pina i vissa lägen som livet är nu.

Anyhow, på lördag, då jäklar, så ska jag och Paulis beställa resa. Till hemlig ort. Eller? Näpp, till KROATIEN! Sist jag var där, var 2005. En liten snorunge som badade med 3 kg kajal under ögonen, kom hem lika blek som när jag åkte, som skulle börja 8:an, som var 15 kg lättare och flög med en flygvärdinna som skulle hålla koll på mig.
Nu ska jag åka dit, bli brun, dricka booze, njuta av livet med min bästa vän, dansa och äga livet.

Kanske borde jag ha en flygvärdinna som håller koll på mig denna gången med, jag fattar verkligen inte hur jag ska göra när jag flyger själv. Blir helt intelligensbefriad.
Godnatt.

Bild från igår när jag och Hannah var inne i Örebro och spontanshoppade. FINT!

Denna skönhet fick följa med hem igår, den ska pryda den övre delen av min kropp nästa lördag när jag ska ut och dansa röven av mig och fira att jag fyllt systemet. 1 vecka kvar till 20. FINT!

Denna följde också med hem i en påse från H&M. HELT OKEJ!

Idag var jag och Paula inne i Örebro (hehe, Örebro.. alla dagarna i veckan?) och jag köpte Sveriges fräsigaste
ring och en apskön tröja. (Med risk för att min mamma kommer anmäla mig till Lyxfällan, DOCK har jag full koll på min ekonomi och handlar för pengar jag har och sparar mycket, så no worries mother!)
I helgen kanske jag kan visa alla småsaker som följt med hem. Bara kanske, man vet ju aldrig vad mor får för sig.. haha..

Annars då? Jo, Paula får ett eller två hjärtan av mig för att hon är så söt (och för att hon är min trognaste bloggläsare/bästa väN/största egot) ja.
Nä, nu ska jag organisera bland allting som ligger runtomkring mig.
890628, i love u♥Lite nyinköpt. "Cover all mix" från Make Up Store, rosa Adidaströja, rosa/korallfärgad blus från H&M, magtröja(?) från H&M och en sminkväska med rosor från H&M.

Den rosa Adidaströjan är lätt en storfavorit. Den är från barnavdelningen på Team Sportia och kostade inte mer än ca 280 riksdaler. Helt underbart kap. Beställde precis en likadan i dammodell för 699:- men den åker tillbaka, som ni kanske förstår.
Imorgon hoppas jag på att få hämta ut lite nytt också, det får ni såklart också se. Vet inte vilken dag det kommer, men förhoppningsvis/förmodligen i veckan. hihi.

Nu tror jag att jag ska mysa lite med karlsloken min, sen blir det sängen.
890628, hjärtat♥