Emina, Paula och jag från Frimis i helgen.
.
Idag har jag haft huvudvärk och varit yr sen jag vaknade. Så jag och Philip småsov lite i soffan innan jag och Josse gick en mil. Ganska skönt när man tillslut glömmer att det är kasst väder. Vad hände? Det var ju nästan vår igår när jag gick runt sjön? Vaa? Jag trodde det skulle bli vår nu. Jaja, jag vet att det bara är februari, men vafan. Jag vill inviga skinnjackan och solbrillorna. Dock hade jag ju solbrillorna igår, men ändå.
.
Nu sitter Philip och kollar på innebandy på tv:n och jag ska väl joina. Men jag hoppas ni har haft en bra dag. Peace!
Dagens Anna.
.
Efter en långpromenad och innebandymatch så tycker jag att det är soffan som gäller resten av kvällen.
Jag är inte speciellt bakfull utan är bara så jävla seg, men efter lite köttfärssås och spaghetti så mår man faktiskt bättre. Men att avsluta veckan i soffan med värmefilten och mitt hjärta, det är nog den bästa medicinen mot allt. Tror vi kör lite fruktsallad på det.
.
Snart dags för en ny vecka, kör hårt!
Peace!
Födelsedagsbarnet!
.
Igår fyllde min bästaste vän i heeeela vida vääärlden 21 år. Gammal som gatan, haha. Så igår var det tårta (för min del chokladpudding & grädde), godis och chips och självklart lite dricka. Kalasade hemma hos Paula och sen vidare ut till Frimis (som jag förövrigt inte tyckte var nån höjdare, såg ju i princip ut som innan).
.
Tror min mage stod åt fyra olika håll för jäklarns vad mätt jag var, haha.
Ps. det är jag som dekorerat godistårtan!