.. jag har lite tråkigt, men jag sitter här och kollar på MTV och sörplar Loka Citron, mumse.
Just nu spelas "Rihanna - only girl" och jag blir så sugen på hennes hår! Damn, det var snyggt! Men framförallt, så blir jag så JÄVLA SUGEN att fotografera igen. Jag har märkt att MTV har gett mig min inspiration tillbaka! Haha.. Ah, nu är jag jävligt sugen på att fotografera. Lite crazy bilder sådär. Mumse.

890628, korv♥

Var hos duktiga Malin igår och fixade klor! Nu kan jag rivas! Är jag nöjd eller?

Ikväll så ska vi käka med jobbet, mumselimums. Då får man allt göra sig lite fin och fräscha upp sig, kanske skulle man slå på stort och duscha med? Det vore något.
Annars då? Jo, min djävulska träningsvärk i ljumskarna (!) har lagt sig lite, men det bli ändå en till vilodag från gymmet (alltså, stavas det gymmet eler gymet? Alla skriver ju olika). Även om jag är riktigt sugen på att dra mig ner, så får det nog vänta en dag. Eller? Kanske kan jag inte hålla mig och tar mig dit iallafall. Återstår att se.
Igår bakade jag och Hannah lussebullar. Eller ja, jag tillförde väl inte så mycket till baket eftersom jag inte kunde kleta så mycket med naglarna. Men jag rullade (?) iallafall ihop dom till lussebullar. Det är så gott med lussebullar.

Sen så ska jag tvätta idag också, inte så skoj, men det gör mig inte så mycket. Skönt att få rena kläder.
Nä, undra om man ska hoppa in i duschen. Eller det kanske är nått bra på MTV (min nya favoritkanal).

890628, puss på dig♥


Här har vi det. Allt viktigt skit jag bär med mig i min väska från Gina Tricot.  (Dock nu när det är vinter så slänger jag ner mobilen, korten och nycklarna i fickorna på jackan).

1. Nycklar. Hemnycklar och bilnyckeln.
2. Passet. Av någon underlig anledning så har jag passet i väskan. Jag har ju körkortet så jag behöver det inte, men det är nog bara för att jag inte ska slarva bort det.
3. Kalender med Sid på och en penna. Vad skulle jag göra utan min kalender?
4. Mobil + hörlurar. Mobilen = den viktigaste materiella saken i mitt liv.
5. 2 lipsyl. Ja, i fall jag skulle tappa bort det ena eller om det skulle ta slut...
6. Tamponger. Det är bra att vara på den säkra sidan.
7. Busskortshållare med kort. Körkortet, bankkortet och gymkortet har jag alltid med mig. Mina viktigaste kort.
8. 2 läppglans. Båda från H&M.
9. Tofsar och hårnålar. Jag går inte utanför dörren utan tofsar med mig.
10. Plåster i smart förhållare. Vet inte, men kan ju vara bra för nått.
11. Treo. Räddar liv, kommer aldrig vara utan Treo♥
12. USB-minne.
13. Reservnyckeln till mammas bil. Jag brukar låna hennes bil ibland och då kan det vara skönt att ha en nyckel som jag slipper springa upp med hela tiden.


Jag har bara med mig det viktigaste förstår ni mina vänner. Okej, skulle kunna skippa plåster och USB-minne, men det är lika bra att ha med dom, man vet aldrig när det kommer till användning..