Igår åkte jag och Carro upp till Stockholm för att överraska Tess som fyllde år! Så jävla roligt! Vi käkade på drottninghof hela gänget och sen drog vi ut. Somnade 06:00 imorse och vaknade 12:00. Nu har Carro och jag åkt fel, åkt rätt, tryckt i oss donken och nu sitter vi och halvsover på Centralstationen i väntan på vårt tåg som går lite efter fem. Riktigt slitna, bakfulla och trötta. Jag är så dödstrött att jag snart säckar ihop. Igår från klockan ett så reste vi fan konstant fram till klockan sju haha. Vi är som två förvirrade hönor från landet, men åh vad jag gillar det!
Puss på er Carro & Tess! Bäst!

Nattens Anna! Klockan är 08:20 och jag har ännu inte somnat.. Känns som att man vant sig så mycket med nattskiftets tider så man blir inte trött klockan 06:00 längre. Så nu ligger jag och hunden i sängen och räknar får. På dagens schema står träning, lite fix och god mat!
Peace!

Antingen ser jag ut som på den ena bilden, eller så ser jag ut såhär som på andra bilden.
.
Mina två klädstilar. Jag är så jäkla modemedveten.. Typ. Men liksom, man jobbar i arbetskläder, kommer hem och tränar (i träningskläder), åker hem och duschar och hoppar i ziperallen. Haha. Snyggt.
.
Sjukt förresten, det är lördag idag och imorgon börjar jag ju jobba igen. Så söndagsångesten har man numera på lördagarna. Sen att jag vaknar runt klockan 15:00 på helgerna är väl inte heller så jävla smart. Men, sova är ju fan så skönt.
Nu sörplar jag i mig en Celsius Cola. Alltså den är inte kylskåpskall, så den är faktiskt inte så god.. Och lyssnar på Händerna mot himlen med Petra Marklund. Bra låt. Eller alltså.. bra när man gett den en chans och  lyssnat på den några gånger. Prova!
.
Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meninslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.