• Från helgens festligheter •
 
Helgen kändes relativt kort i och med att jag i princip sov bort hela söndagen. Men det har varit mysigt. Nästa helg blir ju lång eftersom jag kliver på kvällsskift nästa vecka. Börjar alltså inte förrän på måndag eftermiddag.
Nu har jag precis kommit hem från ett riktigt bra benpass. Kändes som att jag hade en liten svacka med motivationen där ett tag, men nu känns det som att den hittat tillbaka. Avslutade passet med 30 minuter kondition. Imorgon är det vilodag! 
 
Nu ska jag packa ihop min tvätt och slänga in ett par maskiner. Sen väntar käk och mys innan jobb. Typ som alla andra dagar. Det gör inte mig något alls. •
• The heart wants what the heart wants •
 
Skapligt skönt att han är hemma igen! 
Igår var det typ världens kortaste fredag, kändes det som. Gick upp 1 och kollade på hockeyn. Eller jag halvsov och kollade om vartannat. Var mest med i soffan som stöd. Sen drog vi och gymmade. Körde 1 timmes kondition. Hem och duscha, köpa pizza, kolla på film och vid halv 11 la vi oss i sängen och pratade till typ 1 och sen somnade vi. Och gick upp vid halv 12 idag. 
Men det är ju så jävla skönt att få sova.
 
Idag väntar personalfest. Både taggad och otaggad. Pallar inte vara bakfull imorgon, men kul att träffa alla människor. Så det blir nog chill med drickat idag. 
Om man skulle hoppa in i duschen då. •
Välj nån som älskar dig, som alltid väljer dig,
som skulle sälja sig och svälja gift för att få tillfredställa dig. 
- Maskinen
 
Idag kan man säga att jag vaknat på rätt sida. I världens goaste famn. Äntligen. Skapligt långa 2 veckor det varit, men nu känns det nästan som att han inte ens har varit borta. Men man kan väl säga att det syns att han varit borta. Skapligt brun. 
 
Vilodag och stuvade makaroner & falukorv står på schemat idag. Och jobb såklart. Lugnt och skönt. •