Bilder från typ 2 veckor sen.
.
Jag är helt sinnessjukt trött. SÅ VARFÖR GÅR JAG INTE OCH LÄGGER MIG DÅ? Nä, jag kokade ägg till imorgonbitti, diskade och nu bloggar jag. Varför? Haha, kommer i alla fall slockna som en bebis när jag stänger ner datorn. 
.
Idag har jag tränat och efter det så badade jag med mina favoriter. Douglas och Amadeus. Eller.. jag och Douglas badade som idioter och Johanna och Amadeus satt i bebisbassängen och bara var söta. Jag och Douglas simmade, åkte rutschkana, bubblade i bubbelpoolen och tvättade väggarna i duschen i omklädningsrummet. 
Sen åkte vi hem till Johanna och käkade mat. Sen var jag som en död fisk som ABSOLUT inte kände för att åka och jobba. Ni vet, det var verkligen en sån dag där jag bara kände för att lägga mig i sängen med en bra bok eller en tjejfilm och FETASTE godispåsen. Men icke, plikten kallade. 
.
Så 8-9 timmar segade sig fram och äntligen är jag hemma. 
Imorgon väntar gymmet med Ellen och efter det så blir det Bellas med Robin. Och sen jobb såklart.
Skönt att imorgon är det som fredag för mig. För på fredag är jag ledig och då ska jag och Philip åka ner till Skåne och HÄMTA MIN NYA BIL!!!!!!!!!! Jag har köpt en svart Beetle. Alltså jag dör söthetsdöden varje gång jag kollar på bilder på den. Haha. 
.
OCH (!!!) jag saknar min pingla Emelie på andra sidan atlanten så jag typ vill dö. 23 timmar av dygnets 24 ;) När du kommer hem pluttan, då vet du vad vi ska göra. ÅH, KOM HEM NU! Kan inte riktigt greppa att när du kommer hem så kommer vi inte setts på 1 år. Sinnessjukt. <3
.
Idag har jag jobbat, tränat med Ellen, käkat med Ellen och snackat massa skit. Bra tjej det där!
Har även lyckats hinna med att tvätta och laga matlåda tills imorgon. Superstolt över att jag ÄNTLIGEN tagit tag i mig själv och börjat LAGA mat. Typ kyckling och sån riktig mat. Inte bara käka tonfisk och keso eller så.
.
Jag har haft en utmaning med mig själv att inte äta något socker (alltså inte socker i matprodukter och sånt, utan godis/chips/fika/osv) 21 dagar. Alltså 3 veckor för att det sägs att sockersuget ska släppa efter 21 dagar. Så jag provade. 
Det var inte svårt överhuvvudtaget. Har inte varit sugen. Jag var sugen på Marabou Digestive som ett as i några dagar, men sen försvann det.
Och idag är det färdigt. 
Men nu får jag alltså gå tillbaka till mitt vanliga "godis en gång i veckan = fredag". Skönt. Så på fredag ska jag frossa. 
.
Nu ska jag strax springa ner till tvätten, men först ska jag läsa lite i "Femtio nyanser av honom", haha, japp, jag föll för grupptrycket och började läsa den jag med. SÅ BRA!
Haha, peace!


.

Haha åh vilket härligt ångestinlägg jag gav er nyss! 
Nu sitter jag på jobbet och har lunchrast. Är så jävla mätt, helt sjukt. Sugen på lättsaltade chips dock, fuck. Idag har jag tränat med Ellen och bara chillat hemma innan jobbet. Imorgon ser dagen nog likadan ut. Skoj!