Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.
.
Åh, jag är sugen på att boka tid för att göra klart axelpartiet på armen nu. Vet precis vad som ska sitta där. VILL GÖRA NU! Kommer bli så jävla snyggt när det är färdigt. ÅH! SUGEN. Haha, ni får alltid se bilder framifrån  på min sleeve, men jag kan ju inte fota den bakifrån så bra haha. Så ni får sällan se diamanten, eller hjärtat med mamma i. Två favoriter. Den största favoriten är ju såklart den ni ser på min handled. Mina bästa. 
.
Idag har jag gått långpromenad med min älskling, fått typ hotellfrulle hos Johanna och gosat med mina bästa småpojkar. Sen var det tänkt att jag skulle träna men jag har så brutalt ont i halsen, så jag vågar faktiskt inte. Enda gången jag faktiskt struntar i att träna, haha. Har sån jävla träningsvärk i röven och benen sen igår haha. 
.
Om 2 timmar är det jobb och nu sitter jag här och dricker Cola Zero och lyssnar på musik. Mitt hjärta ligger och tvärsover vid mina fötter. KÄRLEK. 
Peace!
Bild från helgens bravader. Bytte dock tröja innan jag drog på festligheter. 
.
Kvällsvecka denna vecka. Idag har jag hunnit med att hänga med Johanna och Amadeus. Vi var hos tandläkaren och sen fikade vi räkmacka på Frosths konditori. Supermys. 
Nu ska jag diska och sen ska jah åka ut och gå i skogen med min lilla hund. Efter det väntar jobb. 
.
I natt ska Carro sova här. Och vi ska köra övertid hela vecka. Längtar INTE! Längtar efter att få skeda med Carro, men inte efter att jobba 11-timmarspass 3 dagar och ett 12-timmarspass på fredag. Men vad gör man inte för Carro när hon frågar så snällt. YEY!
.
Nej, nu ska jag prata med Felix i telefon och försöka diska samtidigt. Peace!