Min pärla!
.
Ja, här har det verkligen varit tomt några dagar. Varför? JO, MIN PÄRLA ÄR HEMMA! Ingen är gladare än jag (möjligtvis hennes päron, men skitsamma) och jag spenderar all ledig tid med henne typ. Haha, känns äntligen som att mitt liv börjat leva lite igen efter en jävla vinterdvala och en vår som jag bara räknat dagar tills hon ska komma hem. Och nu har hon varit hemma i lite mer än en vecka och jag är gladast i stan igen. 
LOVE YOU BABE.
Dagens sjuka.
.
Idag har jag legat i sängen, legat i sängen, legat i sängen, redigerat, legat i sängen och tänkte fortsätta ligga i soffan nu dock och kolla disneyfilm med Philip.
2 balfotograferingar väntar i veckan och 2 studentfotograferingar när det väl är dags. Så det är väl bäst att gå igenom Photoshop en sväng och uppdatera sig. Och då får man själv vara motiv för bilderna. Sjuk och jävlig. Det går det med. •
Några veckor gamla bilder.
.
Klockan 15:10 gick jag upp ur sängen för första gången idag. Magvärk och huvudvärk, men ännu inget kräks. (Viktig info)
Känner mig som en säck potatis i princip. Orkar inte sitta/stå upp, men när jag ligger ner får jag ont i ryggen pga att jag legat för länge. I CAN NOT WIN THIS SHIT. Haha.. Vill bara sova, men det är inte möjligt. Är för vaken och har sovit för länge. Får ligga och kolla på tv tills jag slocknar. Fin tisdag. Hade hellre jobbat.
.
Är det inte sjukt egentligen? När man är frisk vill man vara sjuk och slippa jobba, men när man är sjuk så vill man fan jobba för att det är så rastlöst att bara sova, sova, titta på tv, må dåligt, sova, sova osv.
Sjuktsköterskan sa igår att hon gissade på att jag skulle vara tillbaka på fredag tidigast. Never in my life, då jobbar jag hellre sjuk. Kan snart inte ligga ner något mer. UFFFF. •