TJOHOOOO.
.
Som att någon jävel hörde mina böner.
Ledigt onsdag, torsdag och fredag. Och såklart helgen. YIPPIE KAY YAY MOTHERFUCKER. Precis vad jag behövde, precis NÄR jag behövde det. Så vad gör man första lediga dagen? Man tar sovmorgon med sin lilla grishund, promenerar upp till mamma en sväng, sen tar man sig en lååååångpromenad. Det är precis vad jag strax ska göra. Fyfan, vad fint.
.
Sen borde man kanske diska också, men jag har ju hela dagen på mig, så jag hinner nog. 
Imorgon så åker jag till Nora och fortsätter på sleeven. Skugga hela armen ska göras. Får väl se om vi hinner börja färglägga med, annars är det färgläggning den 28:e november. LOVELY
.
Jag har börjat kolla på Pretty Little Liars (typ 300 år efter alla andra) och det är ju fan bra! •• 
 
Det sägs att ögonen är själens spegel.
.
Kvällsvecka. 
Idag tog jag och Wixie en mysdag. Långpromenaden på morgonen är gjord och precis innan jag skulle iväg till gymmet så såg Wixie lite kass ut så vi la oss och gosade i sängen istället. Idag är en sån dag. En gosdag. En dag när man inte riktigt orkar med någonting. 
Och ont i axeln har jag. Gjorde illa mig under en övning på gymmet i lördags och nu är jag halvt om halvt handikappad. Tänka sig..
.
Nä, det är nog bra att jag går iväg och jobbar innan negativiteten äter upp mig inifrån idag. Så känns det. Helst vill jag bara sova. I ett mörkt tyst rum, i flera dagar. 
Igår när klockan vad kvart i nio på kvällen så orkade jag inte ha ögonen öppna längre. Men tvingade mig själv till att hålla dom öppna tills klockan halv tio. Sen minns jag inget mer, för då tvärdäckade jag. 
.
Det går bra nu. •
Yo MAMA!
 
Lördag igen, veckorna bara springer iväg. Ska ta en långpromenad med Wixie strax, sen väntar nog gym med Emelie och sen lunch med Emelie & Stina. Känns som en skön lördag.
Igår gick Anna (~75år) och la sig innan klockan var 22. EN FREDAGKVÄLL? Nu händer det grejer.. 
Vafan, har ju gått upp 05:25 hela veckan, man blir trött haha. Nu väntar 3 veckor kvällsjobb och jag får SOOOVA.