Innan dagens äventyr.
.
Sitter och käkar mitt 4:e mål för idag och har dödsfeber efter att jag tatuerats idag. Men snyggt blev det och ont gör det. 
.
Som sagt, idag var jag i Nora och plågade axelpartiet hos Rainbow Tattoo-Peter. Lika awesome varje gång. 
Innan det hann jag också med min 90minuters konditionspass. Skönt att ha det gjort. Imorgon ska jag mörda mage med Sandra. 
.
Deffen går bra. Jag saknar att äta mackor NÅGOT FRUKTANSVÄRT, då det är det bästa jag vet. Slår allt godis i världen. Det kommer några perioder på dagarna då jag verkligen inte ser ljuset utan vill bara mosa i mig macka eller nått annat. Men det är ju bara något jag vill för stunden. Så jag håller ut. Det jag får äta nu är ju riktigt gott det med. Typ som min frukost idag som bestod av äggröra (utan mjölk och stekfett), kalkon och körsbärstomater, på Wasa sportknäcke. MUMS! 
Det är jobbigt att jag blir sugen på det mesta bara för att jag har ett schema som säger att jag ska äta något annat. Det är nog det värsta. Det bästa är att jag får äta ofta, även om det är lite. 
Peace!
.
Tillskottet ♥
DEFFEN ÄR IGÅNG!
.
Japp. Idag är Dag 1 av min 3 månaders-deff. Känns riktigt bra. Mycket fett som behöver försvinna nu. En kompis till mig som är utbildad kostrådgivare och PT har gett mig ett matschema och ett träningsschema. Behöver jag säga att jag är taggad? 
Det svåra för mig är bara att komma ihåg att äta 6 gånger om dagen. Och så får man ju bara äta så lite. Fan. Jag som älskar mat liksom haha. 
Nejdå, detta kommer bli så kul. Så den 25:e maj får ni se före och efterbilder. Haha OMG, förebilden är INTE rolig. Blä, men bra motivation för att inte tappa lusten. Kommer väl skämmas ihjäl när jag ska lägga ut den bilden.
.
Annars då? Eftermiddagsvecka denna vecka. Jag och Wixie har gått en PW på 1 timme och sen har jag krigat på gymmet. Och nu ska jag strax stoppa i mig lite lunch. Måndag idag alltså, bra jävla trälig dag, MEN HUR FINT ÄR INTE VÄDRET?! Hoppas våren smyger på nu och att det inte blir kallare igen. 
Måste bara inflika att proteinpulvret jag köpte smakar precis som oboy. Vill dö varje gång jag dricker det. SÅ GOTT. 
.
Och sist men inte minst, GRATTIS BÄSTIS PÅ 22ÅRSDAGEN! LOVE YOU. 
Lite träningsbilder.
.
Efter lite pepptalk av världens bästa Emelie så tog jag tag i mig själv och beställde den där jäkla PWO:n och även ett proteinpulver. Känns som att det är dags nu. Det börjar stå stilla. Eller vad man ska säga. 
Så nu känner jag mig taggad igen. Vill bara få hem det!
Igår löpte jag milen och cyklade 1,5 mil och idag steppade jag 30 min och körde armar. Satan så tråkigt det är. Armar alltså. Men imorgon är det ben & rumpa och löpning. Då blir jag som ett barn igen. LOVE IT. 
.
Strax ska jag hoppa in i duschen, men först ska jag sitta tiden ut med min hälsoväst. Fick den i julklapp av mamma efter att jag längtat efter en sån. Jag har sån grymt dålig hållning speciellt när jag sitter. Så Brukar ha på mig den när jag sitter stilla. I 30 minuter. Den är SÅ jobbig. Det värker i hela ryggen, eftersom jag inte är van vid att använda dom musklerna och faktiskt hålla ryggen rak. Men jag kan knappt sitta utan ryggstöd längre för att jag får så ont i ryggen/nacken av min dåliga hållning. Så med denna blir det bättre. 
.
Peace!