Benniii, Jag och min älskling, min älskling, jag, mina fina och dagens syssla: TATTOO!
.
Som sagt, idag tatuerade jag mig igen. Fortsatte bygga på armen och har jag tur så är det bara en sittning kvar innan jag har min efterlängtade sleeve. Så jäkla bra känns det. Idag gjorde jag alltså en Sugar Skull på insida överarm, eller mer på biceps sitter den. Gjorde även en diamant som pappa ritat mellan ugglan och tigern vid armbågen. Jag är så nöjd. Och jag är glad att det inte gjorde lika ont som sist. Idag var det inte farligt alls. Kände bara för att köra på hur länge som helst, men efter dom två motiven gav vi oss och tog fredag. Har fan bästa tatueraren i världen. Så jävla grym.
.
Byter ämne här lite snabbt. JAG HAR SÅN ÅNGEST! Varför? Jag har inte tränat på en vecka och 2 dagar. Säg inte att det inte gör nått, för i min hjärna är det katastrof. Har varit så dyngförkyld att jag knappt kunnat andas och hostat lungorna ur mig. Men imorgon, jesus. Det ska bli så skönt. Då ska jag träna. Träna igenom varenda muskel i min kropp. Och upp på löpbandet. Som jag saknat det. Åh. Bästa som finns. Tillbaka till mina underbara rutiner. Jag funkar fan inte utan dom. #längtar
.
Imorgon är det även kubbfest med jobbet och sen stadsfest. Så imorgon ska jag dra på mig mitt nya snygga linne och festa med mina bästa arbetskamrater. Hoppas vädret är med oss. 
.
If you can’t handle my worst, you ain’t getting my best.
.
Peace!
smulsson, tattoo,
1. Hur lång är du?
165 cm.
 
2. Vem fick dig att skratta senast?
Min hund.
 
3. Sover du med eller utan kläder?
Jag sover i trosor.
 
4. Har du någon gång spytt på fyllan?
Två hemska gånger.
 
5. Föredrar du barfota, stumpor eller skor?
Strumpor!
 
6. Vilken är din favoritglass?
Magnum classic om det är pinnglass vi snackar, annars chokladglass.
 
7. Tycker du om kaffe?
Nej. Jag gjorde ett försök en gång att lära mig dicka det. Det gick inte.
 
8. Sover du på någon särskild sida?
På mage. Förstår inte hur det ska gå om jag någon gång blir gravid. Överväger att inte bli gravid för att jag inte kommer kunna sova på mage. he he he typ.
 
9. Tycker du om att mysa?
Inte på morgonen och inte när jag är sjuk. Annars kan det väl gå för sig.
 
10. Är du en beroendemänniska?
Alltså jag är beroende av saker jämt. Just nu? Mild lättyoghurt med vaniljsmak och allbranflingor. Typ ett paket om dagen.. och lipsyl!
 
11. Känner du någon som fyller år på samma dag som du? 
Ja, jensa!
 
12. Föredrar du havet eller pool?
Pool. Tycker att det är supersnuskigt med fiskar.
 
13. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, såklart!
 
14. Vad var det senaste du stoppade i din mun?
hehe.. nädå. En nektarin.
 
15. Välj ett ärr på din kropp?
Ärret på magen, för att jag inte vet var det kommer ifrån. 
 
Full - Fullare - Bakfullast.
.
Idag har jag försökt överleva dagen som dyngförkyld och bakfull. Riktigt dålig kombo. Men än lever jag. Ska lägga mig och kolla på The Last Song och grina i min ensamhet. Så mysigt. Hatar att se kärleks/drama/tjejfilmer med någon annan, då kan man ju inte störtböla till alla zuperzorgliga scener. Jag bölar jämt till film. Och då blir det ju så jäklarns pinit om någon annan ser. VEM DET ÄN ÄR. Knappt så jag vill att hunden ska se mig grina till film. Haha.. 
.
Igår då. SÅ JÄKLA KUL. Klockan halv sex var jag som fullast. Klockan tio hade jag bakfyllehuvudvärk och klockan ett låg jag i sängen och försökte sova. Med feber. YEY! Men vädergudarna var i alla fall med mig. Satan sånt fint väder vi hade på sjön. Det blåste lite mycket med det hindrade inte mig och Malin från att bada. Eller ja. Vi bytte om till bikini och tänkte bada. När vi väl skulle i så tänkte vi att "nää, kanske inte", men då var det för sent för då blev vi iputtade istället. Så.. ofrivilligt bad kan man väl säga. Men TACK alla som gjorde dagen och kvällen så jäkla kul. 
Idag känns det som söndag förresten. 
.
Nu, film. Peace!