Tjaaabbaaa. 
.
Sitter just nu och äter en fruktsallad bestående av kiwi, grapefrukt och äpple. Så snuskigt gott. Grapefrukt måste vara den godaste frukten jag vet. Kan nog äta ihjäl mig på det. Hih. Ska börja med lite redigering nu. Får se hur länge jag pallar sitta, har ont i nacken som en jäkla sate. 
.
Idag har jag städat hela jäkla lägenheten. Den var helt kaos imorse när jag vaknade så jag tog tag i det och städade och dammade och allt möjligt shit. Tog 3 hela timmar, men nu är det fint och den som smutsar ner (undra vem..) kommer att få ångra det. Sen har jag varit uppe hos mor min en sväng och så har jag tränat. Och gått promenader med Wixan såklart. Min lilla råtta. 
.
Nä, lär väl sätta igång. Peace!

Sådärja! Vi sov bort 2 timmar av denna bilfärd, SÅ skönt haha! Nu har vi stannat på McDonalds och köpt kaffe & frulle. Jag käkade ägg som Catrin hade med sig. Alltså det är så underskattat med ägg. Brutalt gott! Såhär söta är vi idag, förresten. När klockan ringde imorse så trodde jag att någon skämtade med mig. Inte mänskligt, men om man vet att man ska få åka och spendera pengar, så kan man allt lyckas att dra sig upp! (jag vet att jag behöver vård, mamma, det gör Tess med!)

En bild från helgens bravader! Snyggt. Klockan står på 05:15. Inte för att jag ska upp och jobba imorgon utan för att jag ska följa med Tess till Ullared, PRECIS LIKE OLD TIMES! Hihi otippat men så jävla kul!