I helgen så var jag ju i Oslo och hälsade på mina pinglor Jessica och Olivia som jobbar där. 
JESUS vad roligt det var.
.
Först så när jag skulle åka buss ner, så fick bussen punktering i Årjäng. Så en bussresa på 5 timmar blev istället 7 timmar lång. Sen kom jag väl fram och jag, Jessica och Olivia gjorde tacos och färgade Jessicas hår och jag stensomnade i soffan. Bra där. På lördagens vaknade vi klockan 12 och drog till Gunsmoke som var typ ett diner. Där åt vi hemmagjorda hamburgare till frukost. FINT! Sen shoppade vi på stan och gick hem och gjorde groggar. Runt klockan tolv på natten drog vi ut på ISH och festade några timmar tills jag och Jessica tog en taxi till MAX och fylleåt tills magarna stod åt 4 hörn. Sen däckade vi stenhårt i sängen.
Igår så vaknade vi bara och sen var det dags att ta sig till bussen. Och åka 5 timmar (tack och lov) hem.
SKÖNASTE HELGEN! 
TJA!
.
Jag och Wixie har precis kommit in från en timmes promenad. Jag bara undrar, VET NI VAD DET ÄR FÖR VÄDER UTE?! Det kommer ner någon snö/regnblandad skit och halva promenaden var jag så blöt att det rann vatten från håret ner i ansiktet på mig HELA TIDEN!
Wixie tyckte dock att det var skitkul med snö/slask och skuttade runt och åt snö hela tiden. Det är väl det som räknas. I och för sig.
.
Nu ska jag snart dra i mig en celsius innan jag drar till gymmet och möter Ellen och sen väntar jobb. Japp, jag har ju gått av natten och ska jobba eftermiddag denna vecka och dag nästa vecka och så kommer det hålla på. Skönt! Skönt att få sova ordentligt. Skönt att få normal dygnsrytm!
.
Peace!


1. Sovit 2,5 timmar sen igår, på en buss.
2. Av alla lediga platser på bussen så satte han sig bredvid mig. Kul.. 
3. Bussen fick punktering halvvägs, YEY!