Alla fredagar borde vara såhär
.
06:30 imorse stämplade jag ut för helg. Promenerade hem och sov med mitt hjärta. Klockan ringde 12 och då var det bara att slänga sig in i duschen och tvätta det brutalt skitiga håret. Klockan 13 stod Emelie på parkeringen och det var dags för shopping i Örebro. Spenderade mer pengar än väntat, men är SÅ jävla nöjd. Shoppa med Emelie är guld värt. Kom hem med En stickad tröja i finaste färgen, en finstickad oversizetröja, ett par shorts, en tröja, en kjol och världens skönaste "slappbyxor". Plus lite smink och sånt viktigt. 
.
Sen åkte vi hem och käkade rostmackor och käkade godis till filmen "Hypnotisören". Nu har hon åkt hem och kvar ligger jag, Wixie och Philip som två rörelsehindrade sälar i soffan och bara gosar. Min fina Philip fyller förövrigt 24 år idag. Mitt lilla hjärta, grattis!
Envis.
.
Envis tjej. Ut och löpa nu då. Jag ger mig inte. Jag SKA klara det idag. Sen väntar ett gött benpass efter det. Tur att det är vilodag imorgon för då kommer mina ben vara döda. Ikväll väntar kycklingtacos i fullkornstortillas med Ellen och kanske Philip om han inte ska ut och fiska. Längtar lagom. 
.
Precis tryckt i mig kvarg med jordgubbar och lite müsli och häver nu en Celsius. Hoppas på bättre resultat idag, heja heja! •
 
"#%)&%#!")!"!!°#%
.
Uh, fyfan vad irriterad jag är. Jag tränar och tränar och springer och springer och JAG KOMMER INGEN JÄVLA STANS! Det står helt jävla still. Körde i och för sig högre tempo idag. Men fan vad tungt det gick. Fan vad irriterad jag blir på mig själv. Nya tag imorgon. Då SKA jag springa ännu snabbare runt den där jävla sjön. Eller kanske ska byta runda, den psykar mig lite. •